Globe Trade

 

Så er de nye flotte GlobeTown t-shirts kommet.

Mørk grå t-shirt i kraftig bomuldskvalitet med vores flotte nye logo.

Gør en forskel - køb en t-shirt med holdning og budskab...

Hele overskuddet går ubeskåret til GlobeTown og projekterne i Kenya

 

Køb den her

GlobeTown - give and get

Hvad er Globe Town og hvad arbejder GlobeTown for?

- Globe Town er en NGO, som har til formål at hjælpe til med, at vi lever op til FNs millenium-mål for år 2015.

- Globe Town arbejder for øget samarbejde og kontakt med Afrika.

- Globe Town skaber samarbejde og kontakter inden for sport, kultur, erhverv, uddannelse og medier til gensidig glæde, gavn og respekt.

- Globe Town arbejder ud fra filosofien, at sporten hjælper sporten - musikken hjælper musikken - uddannelse hjælper uddannelse etc. - til fælles gavn, glæde og inspiration.

 

September 2010: Nye forbindelser i Globe Town

Spillerforeningen og Bessie & Which støtter Globe Town

Globe Town har i sommer taget en positiv drejning på Business-to-Business-området. Bessie & Which, som designer og producerer jeans, har valgt at støtte Globe Town i forbindelse med deres eget arbejde med og dedikation til det sociale samfundsansvar.

Bessie & Which har støttet Globe Town via salget af nogle specielle jeans. Til hvert par solgte jeans fulgte en håndlavet afrikansk halskæde. Overskuddet fra salget er ubeskåret gået til Globetown og på modemessen i København donerede virksomhederne 30.000,- til Globe Town.

Poul Krebs, formanden for Globe Town, kunne ikke selv deltage på modemessen. I stedet blev et interview med ham sat op ved Bessie & Which-standen, hvor man kunne se se og høre ham takke Bessie & Which for at støtte Globe Town og dermed hjælpe med til, at vi lever op til FNs milleniumkrav for 2015.

Til at modtage donationen var Bixen & Bryan. Det var Bryan, der fik  overrakt den store check hvorefter han takkede på vegne af ham selv og Globe Town.

Derudover har Håndbold Spiller Foreningen og Divisionsforeningen Håndbold besluttet, at de vil støtte op om Globe Town. De vil være med til at stå for at indsamle sportstøj, bolde og andet sportsudstyr, som efterfølgende bliver sendt til Kenya.

Tanken bag projektet går i al sin enkelthed ud på, at alt det sportstøj og udstyr, som håndboldspillerne har liggende hjemme i bunden af skabet doneres til Globe Town. Det sendes efterfølgende til Kenya, hvor det vil være til stor glæde for kenyanske sportsudøvere.

En artikel om Globe Town udgives desuden i spillerbladet, som udgives i oktober.